دوربین کانن

تعداد نقاط فوکوس 9 نقطه، در میان دوربین‌های DSLR دیگر قدیمی محسوب می‌شود. خرید دوربین کانن اما اگر قرار است این دوربین، نخستین دوربین DSLR شما باشد، احتمالاً برایتان کافی خواهد بود. هم اکنون بسیاری از عکاسان با دوربین‌هایی که نقاط فوکوس کمتر از این دارند نیز عکس‌های فوق‌العاده‌ای ثبت می‌کنند. البته اشکالی که این نقاط دارند این است که تجمع زیادی به سمت مرکز کادر دارند و احتمالاً از همان ابتدا باید یاد بگیرید که چطور فوکوس را روی سوژه‌هایی که کناره‌های کادر هستند قفل کنید و کادر تصویر را تغییر دهید.

 

نقطه فوکوس مرکزی این دوربین از نوع کراس یا ضربدری است و حساسیت بیشتری نسبت به نقاط دیگر دارد. احتمالاً این نقطه را بیشتر از نقاط دیگر استفاده خواهید کرد، خصوصاً زمانی که در نور کم عکاسی می‌کنید. نقاط دیگر در نور مناسب، سرعت خوبی برای قفل کردن روی سوژه دارند.

 

سرعت عکس‌برداری این دوربین 3 فریم بر ثانیه است. بنابراین اگر به عکاسی از سوژه‌های پرسرعت، مانند عکاسی ورزشی، حیات وحش یا اکشن علاقه‌مند هستید، احتمالاً این دوربین برایتان کارآمد نخواهد بود. با سرعت 3 فریم بر ثانیه، احتمال اینکه بتوانید بهترین عکس را از این سوژه‌ها بگیرید کاهش می‌یابد. باطری این دوربین نیز، شبیه به همان باطری است که کانن در 4000D هم استفاده کرده است و می‌تواند با هر بار شارژ، حدود 500 عکس بگیرد. این تعداد برای یک روز عکاسی عادی کافی است، اما به هیچ وجه با 1200 شات عمر باطری دوربین نیکون D3400 که ساده‌ترین دوربین نیکون و تقریباً هم قیمت همین دوربین است قابل مقایسه نیست.

شاید مهم‌ترین چیزی که عکاسان تازه‌کار از یک دوربین DSLR انتظار دارند، کیفیت عکس و ویدئو‌های آن است. به‌هرحال در شرایطی که دوربین‌های تلفن‌های همراه به اندازه کافی پیشرفت کرده‌اند که برای عکاسی عمومی یا اسنپ‌شات، کافی باشند، آنچه که از یک دوربین DSLR بزرگ انتظار می‌رود، عکس‌هایی باکیفیت و شارپ است و کانن EOS 2000D با تمام صرفه‌جویی که در جوانب مختلف انجام داده است، در مورد کیفیت حسگر APS-C خودش، بسیار خوب ظاهر شده.

 

عکس‌های گرفته شده با دوربین کانن Canon 2000D 18-55mm 3.5-5.6 IS II نشان‌دهنده کیفیت بالا و محدوده دینامیکی خوب تصاویر است. امکان عکس‌برداری با فرمت RAW و ضبط جزئیات در ویدئو‌های Full HD، این دوربین را به چیزی بیش از یک دوربین ساده برای تازه‌کارها تبدیل می‌کند. اگرچه این دوربین را نمی‌توان یک دوربین DSLR مناسب برای فیلم‌برداری در نظر گرفت، اما برای کسانی که می‌خواهند کلیپ‌های کوتاه با آن ضبط کنند، امکانات پیشرفته و کیفیتی مناسبی دارد.

این دوربین، احتمالاً برای بسیاری از کاربران، جایگزین دوربین تلفن‌های همراهشان است و حسگر بزرگ APS-C آن با رزولوشن 24 مگاپیکسل واقعی و لنز کیت روی دوربین، تصویری با جزئیات خوب و عمق میدانی بسیار زیباتر و قوی‌تر از یک گوشی تلفن همراه را ارائه می‌دهد. از آنجا که این دوربین از سری دوربین‌های غیر فول‌فریم کانن است، امکان استفاده از تمامی لنز‌های کانن برای DSLR ها (هم سری EF و هم سری EF-S)، و همچنین لنز‌های شرکت‌های دیگر که برای کانن ساخته می‌شوند، را دارد.

 

رنگ‌های تصاویر دقیقاً همانطور که از یک دوربین ساخت کانن انتظار داریم، شفاف و دقیق است و نویز عکس‌ها در حساسیت‌های بالاتر از 3200 نسبتاً زیاد است. به طوری که حتی در چاپ‌های به بزرگی یک کاغذ A4 هم دیده می‌شود.

 

لنز کیت همراه این دوربین، یعنی EF-S 18-55mm II که کیفیت نسبتاً خوبی دارد،و دارای لرزشگیر نیز می‌باشد.

 

این دوربین برای چه کسانی مناسب است؟

 

اگرچه دوربین عکاسی کانن Canon EOS 2000D kit EF-S 18-55mm IS II، جدیدترین دوربین سری APS-C یا غیر فول‌فریم کانن است که وارد بازار شده، اما امکانات آن با توجه به قیمتی که دارد نسبت به ارزان‌ترین مدل نیکون در این رده که Nikon D3400 امکانات کمتری دارد. شاید چیزی که بتواند این دوربین را برتر از D3400 قرار دهد، بیشتر از خود دوربین، به بازاریابی بهتر کانن بازگردد. به‌هرحال کانن دارای محدوده گسترده‌تری از لنز و تجهیزات جانبی است و بازار بهتر و بزرگ‌تری در اختیار دارد.
برای خرید دوربین کانن اینجا کلیک کنید 

https://iran-canon.com

دوربین کانن

دوربین Canon EOS-6D‌ Mark II به عنوان یک دوربین فول فریم بسیار قابل نوجه است. بدنه این دوربین مقاومت مطلوبی در برابر شرایط جوی دارد و گریپ و کنترلی شبیه دوربین 80D که یک دوربین غیر فول فریم است دارد.  خرید دوربین کانن شاید عمده ترین نقص آن عملکرد نامناسب شاسی 8 جهته در پشت دوربین باشد؛ کنترل نقاط فوکوس از طریق آن آزار دهنده است.

برخلاف بسیاری از رقیبان این دوربین که امکان فیلمبرداری با فرمت 4K  را اضافه کرده اند؛ دوربین Canon 6D Mark II در نهایت با فرمت Full HD و با فریم ریت 60 فریم در ثانیه فیلمبرداری می کند. درگاه میکروفون خارجی در این دوربین تعبیه شده است ولی درگاه هدفون برای آن در نظر گرفته نشده است. سیستم پایدار کننده دیجیتالی تصویر را پایدار می کند ولی در کل کیفیت تصاویر فیلمبرداری شده کمی محو است.

ولی از سوی دیگر صفحه نمایش گردان لمسی و سیستم فوکوس خودکار Dual Pixel هنگام فیلمبرداری بسیار عملکرد خوبی دارد و فوکوس دقیق و تجربه کاربری بسیار خوبی را فراهم می کند.  سیستم تشخیص چهره کانن هنگام فیلمبرداری نیز عملکرد بسیار خوبی دارد. در مجموع دوربین Canon 6D Mark II دوربینی عالی با کیفیت تصویر بسیار خوبی است.

ولی آنقدر خوب نیست که بتواند به راحتی با سایر رقیبان خود رقابت کند زیرا دوربین های بسیار خوب دیگری با قیمت پایین تر در بازار موجود هستند. ولی برای کسانی که دارای لنز های کانن هستند و ارگونومی و طراحی کانن را می پسندند بهترین گزینه است.

دوربین Canon 6D Mark II یک دوربین کاربرپسند با عملکرد قابل اعتماد است و رنگ ها را به خوبی بازسازی می کند و عملکرد بسیار خوبی در حساسیت های بالا دارد.

خوشبختانه امکان فیلم‌برداری با رزولوشن Full HD 1080p در این دوربین وجود دارد و همچنین می‌توانید از طریق WiFi برای اتصال این دوربین به تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها استفاده کنید. البته متأسفانه امکان ارتباط با Bluetooth وجود ندارد و نمی‌توانید از این ارتباط بی‌سیم کم‌مصرف برای ارتباط پیوسته با تجهیزات همراه استفاده کنید.

 

وقتی دوربین کانن Canon 2000D 18-55mm 3.5-5.6 IS II را در دست می‌گیرید، احساس یک دوربین پرقدرت را به شما نمی‌دهد. اما حداقل بدنه آن زبر و محکم به نظر می‌رسد و گریپ آن، به خوبی در دست می‌نشیند. دکمه‌های روی بدنه، همان چیدمان دوربین‌های قبلی کانن در این رده را دارند و علاوه بر دسترسی سریع به امکاناتی مانند ISO و White Balance، یکی دو دکمه قابل برنامه‌ریزی هم دارد.

 

منظره‌یاب و نمایشگر دوربین کانن Canon EOS 2000D

 

از آنجا که این دوربین یک DSLR است، طبیعتاً یک منظره‌یاب اپتیکال یا نوری هم روی آن وجود دارد. پوشش کادر تصویر در این منظره‌یاب حدود 95 درصد است که احتمالاً حدود 5 درصد از کناره‌های تصویر را در آن نمی‌بینید. البته استفاده از منظره‌یاب الکترونیکی برای کار در نور زیاد و همچنین برای دیدن کادر تصویر با کیفیت بالا، قابلیت قابل توجهی است.

 

بسیاری از عکاسان معتقدند که منظره‌یاب اپتیکال در دوربین‌های DSLR بهتر از منظره‌یاب‌های دیجیتال است که در اغلب دوربین‌های بدون آینه می‌بینیم. در واقع هر کدام از این دو مزایا و معایب خودشان را دارند. به عنوان مثال، منظره‌یاب نوری دارای تصویر روشن‌تر و واضح‌تری است که تصویر آن دقیقاً همان چیزی است که در روبروی دوربین وجود دارد و هیچ وقفه یا نویزی را در نور کم نمی‌بینید. در واقع شما تصویر یک پریسکوپ را می‌بینید که همان تصویر آینه‌ای روبروی دوربین است.

 

اما ضعف این نوع منظره‌یاب این است که اگر به حالت Live View نروید، نمی‌توانند تأثیر تغییرات سرعت، دیافراگم، حساسیت و … را روی تصویر ببینید. این روز‌ها روی دوربین‌های بدون آینه، منظره‌یاب‌های الکترونیکی بسیار باکیفیتی طراحی می‌شوند که می‌توانند به جز تغییرات نوردهی، امکانات مختلف دوربین، مانند جلوه‌های از پیش آماده را هم روی منظره‌یاب نمایش دهند. البته وجود منظره‌یاب اپتیکال، برای کاهش مصرف باطری هم مؤثر است که آن را هم نباید نادیده گرفت.

 

منظره‌یاب این دوربین هم مانند مدل قبلی، یک LCD با ابعاد 3 اینچ و رزولوشن 920K نقطه‌ای است که نه امکان چرخش دارد و نه لمسی است. بنابراین، هم برای فیلم‌برداری و Vlogging (فیلم‌برداری از خود) و سلفی مناسب نیست و هم کار کردن با Live View در زوایای بالا و پایین مشکل است. جدا زا این ضعف‌ها، کیفیت این نمایشگر بسیار خوب است و زاویه دید نسبتاً بازی هم دارد. کانن به منظور پایین نگه داشتن قیمت این دوربین، از نمایشگر لمسی استفاده نکرده است که طبیعتاً نمی‌توانید در هنگام فیلم‌برداری از فوکوس لمسی استفاده کنید.

 

تعداد نقاط فوکوس 9 نقطه، در میان دوربین‌های DSLR دیگر قدیمی محسوب می‌شود. اما اگر قرار است این دوربین، نخستین دوربین DSLR شما باشد، احتمالاً برایتان کافی خواهد بود. هم اکنون بسیاری از عکاسان با دوربین‌هایی که نقاط فوکوس کمتر از این دارند نیز عکس‌های فوق‌العاده‌ای ثبت می‌کنند. البته اشکالی که این نقاط دارند این است که تجمع زیادی به سمت مرکز کادر دارند و احتمالاً از همان ابتدا باید یاد بگیرید که چطور فوکوس را روی سوژه‌هایی که کناره‌های کادر هستند قفل کنید و کادر تصویر را تغییر دهید.

 

نقطه فوکوس مرکزی این دوربین از نوع کراس یا ضربدری است و حساسیت بیشتری نسبت به نقاط دیگر دارد. احتمالاً این نقطه را بیشتر از نقاط دیگر استفاده خواهید کرد، خصوصاً زمانی که در نور کم عکاسی می‌کنید. نقاط دیگر در نور مناسب، سرعت خوبی برای قفل کردن روی سوژه دارند.

 

سرعت عکس‌برداری این دوربین 3 فریم بر ثانیه است. بنابراین اگر به عکاسی از سوژه‌های پرسرعت، مانند عکاسی ورزشی، حیات وحش یا اکشن علاقه‌مند هستید، احتمالاً این دوربین برایتان کارآمد نخواهد بود. با سرعت 3 فریم بر ثانیه، احتمال اینکه بتوانید بهترین عکس را از این سوژه‌ها بگیرید کاهش می‌یابد. باطری این دوربین نیز، شبیه به همان باطری است که کانن در 4000D هم استفاده کرده است و می‌تواند با هر بار شارژ، حدود 500 عکس بگیرد.
برای خرید دوربین کانن اینجا کلیک کنید.
این تعداد برای یک روز عکاسی عادی کافی است، اما به هیچ وجه با 1200 شات عمر باطری دوربین نیکون D3400 که ساده‌ترین دوربین نیکون و تقریباً هم قیمت همین دوربین است قابل مقایسه نیست.

https://iran-canon.com

دندلنپزشکی

همانطور که می دانید یکی از رشته های تحصیلی در حوزه سلامت، دندانپزشکی می باشد. بهترین دندانپزشک زیبایی در رشت دندانپزشکی تخصصی است که حافظ سلامت دهان و دندان ها می باشد. هر بیماری که به دهان مربوط باشد توسط دندانپزشک باید درمان شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی این رشته تحصیلی و مسیر شغلی آن بپردازیم

تحصیل در رشته دندانپزشکی

برای آنکه یک دندانپزشک شوید باید در رشته تجربی تحصیل کنید. در کنکور سراسری نیز باید یک تراز بالا را کسب نمایید. رقابت بر سر این رشته بسیار بالا است به همین دلیل قبولی در آن کمی دشوار می باشد و مستلزم تلاش و کوشش بسیار است.

طول دوره تحصیلات دانشگاهی رشته دندانپزشکی 6 سال می باشد که به سه بخش کلی تقسیم می شود: 

• عمومی 

• پایه 

• اختصاصی

در دو سال اول تحصیل مباحث نظری، عملی علوم پایه، عمومی تدریس می شود. در 4 سال بعدی نیز دروس تخصصی دندانپزشکی تدریس می گردد، دانشجویان همچنین باید در کلاس های کلینیکی شرکت نمایند. به طور کلی دروس رشته دندانپزشکی شامل 203 واحد است. به دانشجویان بعد از پایان 6 سال تحصیلات دانشگاهی مدرک دندانپزشک عمومی اعطا می گردد. بعد از این 6 سال نیز می توانند در رشته های تخصصی دندانپزشکی تحصیل نمایند.

رشته های تخصصی دندانپزشکی

• اندودنتیست: (درمان ریشه دندان، اندودنتیکس، اندودانتیکس Endodontics): درمان ریشه دندان بر عهده این متخصص است. دندانپزشک عمومی نیز می تواند درمان ریشه را انجام دهد، اما در برخی از مواقع درمان ریشه نیاز به تخصص دارد. روت کانال تراپی، ری اندو (عصب کشی دوباره)، جراحی ریشه به منظور ایمپلنت دندان و ... بهتر است توسط اندودنتیست انجام شود.

• پریودنتیست (لثه، پریودنتیکس، پریودانتیکس Periodontics): متخصص لثه، وظیفه تشخیص و درمان بیماری های لثه و دیگر بافت های نرم دهان را بر عهده دارد. اکثر بیماری های مربوط به لثه نیاز به جراحی دارند که این کار توسط پریودنتیست انجام می گیرد. جراحی کاشت ایمپلنت نیز بر عهده پریودنتیست می باشد.

• ارتودنتیست: (ارتودنسی، ارتودنتیکس، ارتودانتیکس Orthodontics): متخصص ارتودنسی وظیفه دارد انواع جفت شدن های غلط دندان ها و تغییرات مختلف بافت های اطراف دندان را تشخیص دهد و به درمان آنها بپردازد. پیشگیری از این مشکلات نیز بر عهده متخصص ارتودنسی می باشد. به طور کلی تصحیح روابط نامناسب دندان ها، تغییرات جابه جایی دندان ها، تنظیم استخوان فک و همچنین منظم نمودن دندان ها بر عهده ارتودنتیست می باشد. 

• پروستودنتیست: (پروتزهای دندانی، پرستودنتیکس، پرستودانتیکس Prosthodontics): کاشت پروتز های دندانی یا همان دندان های مصنوعی بر عهده متخصص پروستودنتیست است. روکش‌ های جایگزین فضا های خالی، پروتزهای ناحیه دهان و صورت مانند پروتز کام و …، یک دست دندان کامل متحرک یا سایر انواع دندان مصنوعی، طرح درمان ایمپلنت ‌های دندانی و انجام درمان‌ های ایمپلنت ‌های درمانی، روکش ‌های زیبایی توسط متخصص پروتز ساخته و طراحی می شود.

• ترمیمی و زیبایی: (Cosmetic and Restorative Dentistry): ترمیم های دندانی، همرنگی دندان ها،سفید کردن دندان ها با روش های مختلف، ارتودنسی و به طورکلی ترمیم و بازسازی دندان های طبیعی و تأمین زیبایی ظاهری دندان ها مربوط به تخصص ترمیمی و زیبایی دندانپزشکی است.

• پاتولوژی (آسیب شناسی) فک و دهان و صورت: (Oral and Maxillofacial Pathology): پاتولوژیست متخصص تشخیص بیماری های مربوط به دهان و دندان و به طور کلی بیماری های مربوط به ناحیه فک و دهان می باشد. این متخصص معمولا کار های درمانی نمی کند و فقط در آزمایشگاه نمونه های بیماری را بررسی می نماید.

• بیماری های دهان، فک و صورت: (Oral Medicine): وظیفه این متخصص تشخیص و درمان بیماری های مرتبط با فک و دهان را به کمک متخصص پاتولوژی انجام می دهد. 

• جراحی فک و دهان و صورت: (Oral and Maxillofacial Surgery): در برخی از مواقع مشکلات دهان و دندان مربوط به استخوان فک و دیگر قسمت های دهان می باشد که باید توسط متخصص جراحی انجام شود. 

• رادیولوژی فک و دهان و صورت: (Oral and Maxillofacial Radiology): برای تشخیص بیماری ها، مشکلات دهان و دندان و ... نیاز به عکس رادیولوژی می باشد. متخصصین رادیولوژی مسئولیت عکس برداری را از دندان ها و فک بیمار را بر عهده دارند.

• کودکان: (Pedodontics): پیشگیری و درمان بیماری های دهان و دندان از دوران نوزادی تا بلوغ بر عهده متخصص دندانپزشکی کودکان می باشد. مراقبت های ویژه از کودکان در زمینه دهان و دندان و انجام کلیه امور درمانی مرتبط با آن باید توسط متخصص دندانپزشکی کودکان انجام گیرد.

 مهارت های دندانپزشک

دندانپزشک هر تخصصی که داشته باشد باید مهارت هایی را آموزش ببیند. تخصص بدون کسب مهارت های زیر باعث بروز مشکلاتی در درمان و تشخیص بیمار می شود. این مهارت ها شامل موارد زیر می باشد:

• دندانپزشک باید از نظر روانی سلامت باشد. 

• کلیه دروس تخصصی و پایه را به طور کامل فرا بگیرد.

• بسیاری از اصطلاحات در دندانپزشکی به زبان انگلیسی می باشد، به همین دلیل دندانپزشک باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشد. 

• دانش پزشکی دندانپزشک باید همیشه به روز باشد. 

• دستانی توانمند و قدرتمند داشته باشد. 

• حوصله و دقت کافی برای ساعات طولانی داشته باشد. 

• خلاق و دقیق بین باشد.

• جزئی گرا باشد.

• در حین کار بهداشت فردی و عمومی را رعایت نماید. 

• عاری از هر گونه بیماری های مسری باشد.

• با تجهیزات و دستگاه های دندانپزشکی آشنا باشد.

• صبر و تحمل بالا داشته باشد.

• رفتار حرفه ای و به دور از هر گونه بی ادبی داشته باشد.

• دارای مهارت های سازمانی و مدیریتی باشد. 

وظایف مهم یک دندانپزشک حرفه ای

برای آنکه دندانپزشک در کار خود به موفقیت برسد باید وظایف مهمی را در کنار کسب مهارت های بالا، به انجام برساند. این وظایف عبارتند از:

• تشخیص صحیح بیماری ها بر اساس دانش خود

• توجه به شرایط جسمی بیماران (سالمندان، زنان باردار و ...)

• استفاده از مواد مرغوب و تجهیزات سالم 

• توجه به بهداشت ابزار و تجهیزازت مربوط به درمان 

• رعایت بهداشت در حین کار

• تجویز صحیح دارو 

• درمان مشکلات دندانی مرتبط با تخصص خود

• آموزش رعایت بهداشت دهان و دندان به بیماران 

• آگاه کردن بیمار با درمان قبل از شروع درمان 

• تشخیص مشکلات دندانی فقط بر اساس عکس رادیولوژی نه بر اساس ظاهر دندان 

• به روزرسانی دانش خود 

بازار کار و درآمد یک دندانپزشک

در سال های اخیر مردم استقبال ویژه ای از این رشته کرده اند. دیگر اهمیت زیبایی و سلامت دهان و دندان بر هیچ کس پوشیده نیست، با این حال به دلیل مشغله های مختلف و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ها، مشکلات مختلفی پیش می آید که باعث شده، مراجعه مردم به دندانپزشکی بیشتر از قبل شود. همین امر باعث افزایش درآمد دندانپزشکان شده است. 

به علاوه آنکه شیوه ها و روش های جدید دندانپزشکی زیبایی باعث شده بسیاری از مردم به فکر زیبایی دندان های خود باشند. درمان های مربوط به دنداپزشکی زیبایی نیز از هزینه های بالایی برخوردار هستند. همین امر نشان می دهد درآمد دندانپزشکان بسیار بالا می باشد. اما به شرط آنکه دندانپزشک در کار خود متخصص و حرفه ای باشد.